Showing all 11 results

CORE hoodie | børn

DKK 299,00

Klassisk børne hættesweatshirt med kængurulomme i ny og opdateret pasform. Rib afslutning ærmer og forneden. Blød, børstet inderside.

T-TIME® T-shirt

DKK 99,00
Den velkendte T-TIME® T-shirt i børnestørrelse. Klassisk T-shirt med rund hals, firelags ribkant i hals, nakke- og skulderbånd. Holder faconen vask efter vask.

CORE O-neck sweatshirt

DKK 229,00

Sweatshirt med O-hals til børn i en ny opdateret pasform. Rib i hals, ærmer og bund. Blød, børstet inderside.

YES Active T-shirt

DKK 109,00
Funktionel T-shirt med V-hals til børn. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris.

Letvægts softshell jakke | kontrast

DKK 599,00
Letvægts softshell jakke i ID Tech® trelags membran kvalitet med strikket overflade, som er let og strækbar. Smarte kontrast lynlås detaljer og kontrast detaljer indvendigt. Hætte med forstærkning af skygge for optimal funktion. To lynlås sidelommer. Ærmer med lille elastik indsats. Indvendig regulering forneden så der kan skærmes for blæst og træk. Tætsiddende model med slank moderne pasform.

Økologisk O-hals T-shirt

DKK 119,00
Økologisk T-shirt i klassisk, tidløst design med fantastisk pasform. Smal halsrib med forstærkning af nakke og skulder for den gode holdbare kvalitet. T-shirten er fremstillet i økologisk certificeret bomuld efter den strengeste økologiske standard – fra den rå bomuld til det færdige produkt under stor hensyntagen til miljøkrav. T-shirten er uden nakkemærke, hvilket giver mulighed for placering af eget logo.

T-TIME® T-shirt

DKK 109,00
Klassisk T-shirt med rund hals, fire-lags halsrib og nakke- og skulderbånd. Holder faconen vask efter vask.