Vi tilbyder også tryk på eget tøj → Læs mere her.

Arbejdstøj med logo

Hos Skan Tryk tilbyder vi alle typer af arbejdstøj med logo. Arbejdstøj til alle typer af brancher og alle typer af jobs, på tværs af arbejdsmiljøer, arbejdsopgaver og medarbejdernes karakteristika og ønsker. Vi kan levere det hele.

Vi tilbyder skjorter og poloshirts med logo til f.eks. butiksansatte og kontormedarbejdere, der skal tage sig godt ud over for kunder. Vi har t-shirt med tryk i både basis-kvalitet og premium kvalitet til f.eks. håndværkere, eller til brug i alle former for firmaarrangementer. Jakker, fleece og arbejdsbukser med logo for jer, der arbejder udenfor i al slags vind og vejr. Samt kasketter med logo og andre former for accessoires, der kan supplere det almindelige arbejdstøj perfekt, eller fungere som prikken over i’et til et arrangement.

Uanset hvad I ønsker, kan vi levere det – så lad os starte med en snak om jeres ønsker.

aboutus1 copy
aboutus2

Familiedrevet virksomhed

Skan Tryk er ejet af Sabrina M. Priyard, der driver virksomheden i det daglige sammen med sin mand Rasmus, der desuden også driver virksomhederne Installsound og NemTelefoni.

Vi har en stor familie med 3 aktive børn, som ofte er med på kontoret. Vi vil selv betegne Skan Tryk som en rigtig familiedrevet virksomhed, hvor vi har fokus på disse værdier:

  • Hurtig og god kundeservice (vi svarer altid på din henvendelse inden for 24 timer og oftest efter kun få timer)
  • En åben og ærlig tilgang til alle forespørgsler
  • Klar forventningsafstemning før enhver produktion

Derfor skal du bestille arbejdstøj med logo her

Hurtig produktion

Vi bestræber os på at producere og levere din ordre så hurtigt som muligt. Fra godkendelse af tryk går der op til 14 arbejdsdage til levering. Fra godkendelse af brodering går der i gennemsnit op til 30 arbejdsdage til levering.

Hurtig support

Vi svarer som regel på din henvendelse inden for blot få timer og maksimalt efter 24 timer. Ligeledes kan du regne med, at vi er meget proaktive og kommer med andre forslag, hvis din forespørgsel ikke giver dig det bedst mulige resultat.

Kun den bedste kvalitet

Vi insisterer på at levere høj kvalitet, i alt hvad vi laver. Derfor fører vi kun mærker, der er særligt egnede til tryk og brodering, så dit produkt holder længst muligt. Vores tryk og logotryk er altid i orden - både standard og økotek (læs mere nedenfor).

Bestil online eller kontakt os for personlig bestilling

Måske kan du bestille dit arbejdstøj med logo direkte her på vores side. Måske har du andre ønsker end vores standardmuligheder, eller er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning til din arbejdsplads? Uanset hvad, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os – så hjælper vi dig med at træffe de rigtige valg og kan klare en bestilling direkte over telefonen. Vi glæder os til at høre fra dig. Mvh. Sabrina M. Priyard, ejer af Skan Tryk

Vi gør det nemt at bestille arbejdstøj med logo

Det kan virke kompliceret og uoverskueligt at bestille arbejdstøj med logo, men det behøver det ikke være. Der er mange valgmuligheder ift. produkt, pasform, farve, størrelse, logoplacering, antal logofarver og logostørrelse, og det er vores erfaring, at mange giver op, før de er overhovedet er kommet i gang.

Derfor har vi forsøgt at gøre oplevelsen med at bestille arbejdstøj med logo til din arbejdsplads, så simpel som mulig. Vi har nemlig på forhånd truffet nogle standardvalg for dig, som du ikke skal tage stilling til – med mindre du specifikt ønsker det, naturligvis.

Vi har erfaringen og ekspertisen med tryk af logo på arbejdstøj og ved derfor, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Derfor er de valgmuligheder du ser på hjemmesiden nøje udvalgt, så du opnår det bedst mulige resultat med logo på dit arbejdstøj.

Standardtryk eller miljøvenligt tryk af arbejdstøj med logo

Vi tilbyder overordnet to former for tryk, som er forskellige i trykkemetode og dermed også miljøpåvirkning og holdbarhed: standardtryk og OEKO-TEX®.

Hvilken metode vi kan anvende til netop dit arbejdstøj afhænger af antal farver i dit logo, samt hvad tøjet skal anvendes til – og naturligvis dine ønsker.

X