Vi tilbyder også tryk på eget tøj

Er du allerede i besiddelse af det tøj, du ønsker at få trykket på? Så kan vi naturligvis også klare det – eller i hvert fald tage en snak med dig om mulighederne.

Det er nemlig ikke alt, der kan lade sig gøre. F.eks. kan vi ikke trykke på strik og fleece, samt enkelte andre materialer, ligesom produktet skal kunne holde til varmen fra vores trykmaskine. Der kan derfor være enkelte undtagelser, men én ting er sikkert: vi vil altid meget gerne tage en snak med dig om dine ønsker og se på, hvad der kan lade sig gøre, samt give dig et prisoverslag.

Send et billede, eller kig forbi

Hvis du er interesseret i tryk på eget tøj er det nødvendigt for os at se tøjet. Send os derfor meget gerne et billede på mail af det tøj, som du ønsker trykket på, sammen med en beskrivelse af trykket du ønsker – eller endnu bedre: filen du ønsker trykt som vedhæftet i samme mail.

Hvis du har mulighed for at kigge forbi vores kontor i Hørning med det tøj, du ønsker tryk på, er det endnu bedre, da vi så kan se det direkte og mærke det i hænderne. Hermed vil du kunne få en meget hurtig tilbagemelding på, hvad der er muligt og evt. ikke er.